Jurnalul Sportiv, 6 Ianuarie
Sport 6 ianuarie 2023, 20:10 | 453

Ion Nicolaescu și-a adjudecat premiul de „Jucătorul lunii decembrie în Ligat Ha`Al”, în ancheta Ligii Profesioniste de fotbal din Israel. A fost cea mai bună lună din viața de fotbalist a lui Nicolaescu, după 8 goluri și 2 assist-uri în cele 3 competiții – prima divizie din Israel, Toto Cup Ligat Al și Cupa Israelului.

Chelsea a pierdut pe teren propriu în fața celor de la Manchester City, scor 0-1, într-un meci din etapa cu numărul 19 din Premier League. Londonezii au avut parte de o seară de coșmar. Raheem Sterling s-a accidentat după doar cinci minute. Prima repriză a fost una de tatonare între Chelsea și Manchester City.

Fostul mare fotbalist italian Gianluca Vialli a murit astăzi dimineață, într-un spital din Londra, după o luptă grea împotriva cancerului la pancreas. Ultimele săptămâni au fost infernale pentru Gianluca Vialli și familia sa.

Real Madrid vrea să se întărească, iar pe radarul formației din capitala Spaniei a intrat din nou Kylian Mbappe, jucătorul care în vară a ales să își prelungească înțelegerea cu Paris Saint Germain, deși transferul său la formația antrenată de Carlo Ancelotti părea iminent.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie