Jurnalul orei 19, 3 August
Jurnalul orei 19:00 3 august 2023, 20:16 | 1177

Prezentat de Sofia Obadă

Cele mai importante titluri ale ediției:

Reprezentanții unui partid, presupus afiliat fugarului Ilan Șor, au încercat să-i dea bani primarului orașului Ocnița, membru al PSRM, pentru a părăsi formațiunea. Un consilier raional a fost prins în timp ce voia să-i transmită primarului 30 de mii de dolari.

Poliția l-a reținut pe șoferul, care a fugit de la locul accidentului rutier de la Botanica, pe 24 iulie. Bărbatul de 31 de ani, originar din raionul Briceni, a fost reținut pentru 72 de ore. Acum, el riscă până la cinci ani de pușcărie.

Persoanele strămutate din Ucraina trebuie să-și legalizeze șederea în Republica Moldova până pe 15 august. În caz contrar, refugiații riscă amenzi de până la 1500 de lei. Înregistrarea cetățenilor ucraineni pentru reședință în spații locative nu le conferă vreun drept asupra proprietății.

Carburanții se scumpesc în continuare. Mâine, șoferii vor scoate din buzunar 22 de lei și opt bani pentru un litru de motorină, cu 18 bani mai mult decât astăzi. Benzina se scumpește cu doi bani și va costa 25 de lei și 74 de bani litrul.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie