Trei rochii purtate de Prințesa Diana pot fi admirate în orașul american Beverly Hills, înainte de a fi scoase la licitație
Externe 29 august 2023, 19:55 | 312

Trei rochii purtate de Prințesa Diana pot fi admirate în orașul american Beverly Hills, înainte de a fi scoase la licitație. Directorul executiv al casei de licitații „Julien's Auctions”, Martin Nolan, a declarat presei că "Diana ar fi putut fi o vedetă de la Hollywood". Piesa principală a licitației este o rochie roșie pe care Lady Diana a purtat-o în 1991, în timpul unei premiere de film, notează AFP.

Prințesa Diana, supranumită regina inimilor oamenilor, continuă să fie o sursă de inspirație și fascinație pentru oamenii din întreaga lume.

MARTIN NOLAN, director executiv al Julien's Auctions: "Diana ar fi putut fi o vedetă de la Hollywood. Ea era atât de elegantă, atât de superbă, atât de în contact cu oamenii, era carismatică, echilibrată, iar oamenii gravitează spre asta și au iubit-o. În propriul ei sens, a fost o actriță pentru că trebuia să acționeze în modul așteptărilor familiei regale. La acea vreme, când purta aceste rochii, era destinată să fie viitoarea regină a Angliei."

MARTIN NOLAN, director executiv al Julien's Auctions: "Prințesa Diana a purtat această rochie de trei ori în 1989 și în 1991. A fost la cinematograful Odeon din Leicester Square din Londra la premiera filmului "Hot Shots!" cu Charlie Sheen. Diana a mers la acel eveniment cu președintele Ungariei și soția sa Zsuzsa. Estimăm costul acestei rochii între 200 și 300 de mii de dolari."

Rochia roșie a fost creată de designerul britanic Bruce Oldfield. Cât privește rochia de culoare neagră și verde, purtată de Prințesa Diana în anul 1986, în timpul unei cine de gală la Toronto, Canada, este estimată la prețuri între o sută și două sute de mii de dolari, notează AFP. Toate trei ținute vor fi scoase la o licitație care se va desfășura în perioada 6-8 septembrie.

Opinia ta contează. Comentează!