Jurnalul orei 19, 10 August
Jurnalul orei 19:00 10 august 2023, 20:37 | 940

Prezentat de Vasile Luchianu

Cele mai importante titluri ale ediției:

În ultimii trei ani, fugarul Ilan Șor a plătit peste 125 de mii de euro pentru a sponsoriza peste 760 de reclame pe pagina sa de Facebook sau a partidului său, care a fost declarat neconstituțional. Datele se regăsesc în cel mai recent raport din Biblioteca de reclame Meta.

Fermierii din Republica Moldova ar putea ieși din nou la proteste, începând cu ziua de luni. Asta dacă Guvernul nu va da curs solicitărilor agricultorilor și nu va realiza promisiunile făcute anterior. Atenționarea a fost făcută de Asociația „Forța Fermierilor”.

Reprezentanții unei firme din Chișinău sunt bănuiți de faptul că intenționau să exporte în Statele Unite ale Americii vin georgian, în valoare de 1,5 milioane de lei, despre care au declarat că ar fi din Republica Moldova. Oamenii legii au făcut percheziții la 12 locații din capitală.

Asociația Promo-LEX solicită UEFA să nu admită desfășurarea meciurilor de fotbal la Tiraspol, atât timp cât nu este asigurată respectarea drepturilor omului în stânga Nistrului. Demersul a fost făcut inclusiv ca urmare a omorului, în condiții suspecte, a disidentului din regiunea transnsitreană Oleg Horjan.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie