Jurnalul orei 19, 2 Octombrie
Jurnalul orei 19:00 2 octombrie 2023, 20:12 | 999

Prezentat de Sofia Obadă

Cele mai importante titluri ale ediției:

Sute de oameni și-au luat rămas bun de la scriitorul Ion Druță. Sicriul cu trupul neînsuflețit al acestuia a fost inițial depus la Teatrul „Mihai Eminescu” din Chișinău, iar apoi a fost transportat la Soroca, unde a fost înmormântat în conformitate cu ultima sa dorință, exprimată prin testament.

Un consilier al municipiului Chișinău are în proprietate trei apartamente și un spațiu comercial, care valorează în total peste două milioane de lei. Alt consilier avea, potrivit declarației de avere depusă în 2022, venituri de aproape 400 de mii de lei. Despre cine este vorba, vă spunem în câteva clipe, la știri.

Toți miniștrii de externe ai statelor membre ale Uniunii Europene s-au adunat astăzi la Kiev. ”Evenimentul este unul istoric - este vorba despre o demonstraţie de susținere pentru Ucraina”, a declarat șeful diplomaţiei europene, Josep Borrell.

„Vinul nostru cucerește lumea”! Acesta este sloganul celei mai de amploare manifestații a vinificatorilor, care vor participa la ediția curentă a Zilei naționale a vinului. Numărul vizitatorilor ar putea ajunge la 100 de mii, afirmă organizatorii evenimentului.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie