Centrul de oncologie al spitalului internațional medpark: tehnici și echipamente moderne în diagnosticarea și tratamentul cancerului
Advertorial 13 decembrie 2023, 14:42 | 1251

Este îmbucurător faptul că în ultimii 30 de ani, rata deceselor prin cancer a scăzut cu 29%. La scară globală, asta înseamnă că 2,9 milioane de oameni nu au mai căzut victimă cancerului datorită progreselor în oncologie. Timp de cinci ani, Centrul de Oncologie al Spitalului Internațional Medpark a implementat tehnici si echipamente moderne în diagnosticarea și tratamentul cancerului, astfel încât pacienții să beneficieze de aceleași șanse de reușită acasă, în Republica Moldova.

Tratamentul cancerului sa face în mai multe etape, fiind unul de durată. Pentru a elabora o schemă maximal eficientă și personalizată este esențială planificarea tratamentelor în cadrul comisiei oncologice multidisciplinare.

Oncologia modernă are drept scop nu doar tratarea cancerului, ci și păstrarea calității vieții pacientului.

Medicii Centrului de Oncologie Medpark fac echipă cu pacientul pentru a parcurge împreună tot traseul, inclusiv monitorizarea post-tratament. Tipurile de cancer tratate la Medpark includ cancerul mamar, tiroidian, de prostată și renal, cancere ginecologice și cancerele tractului gastro-intestinal.

Opinia ta contează. Comentează!