Jurnalul orei 19, 4 August
Jurnalul orei 19:00 4 august 2023, 20:00 | 1007

Prezentat de Sofia Obadă

Cele mai importante titluri ale ediției:

Găurirea și otrăvirea cu substanțe toxice a unor copaci din sectorul Botanica este un fapt confirmat. Inspectorii de mediu urmează să depună o sesizare la poliție. Subiectul abordat în iunie de postul nostru de televiziune a stârnit atunci indignarea Primăriei, care nu comentează acum în niciun fel.

Trei procurori, candidați pentru funcția de membru al Consiliului Superior al Procurorilor, au cerut amânarea Adunării generale a procurorilor, programată pentru ziua de 23 august. Motivul invocat de către cei trei este că urmează să fie reevaluați de Comisia pre-vetting.

Consilierul de la Ocnița, care a încercat să-l corupă pe primarul orașului să părăsească PSRM în favoarea Partidului ”Renaștere”, a fost plasat în arest preventiv pentru 30 de zile. Decizia a fost luată astăzi de Judecătoria Bălți.

Portul Constanța ar putea primi mai multe grâne ucrainene. Toți angajații se pregătesc pentru a crește capacitățile de operare. Ce spun americanii despre decizia Moscovei de a se retrage din acordul privind cerealele pe Marea Neagră, aflați în jurnal.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie