Jurnalul orei 19, 3 Iulie
Jurnalul orei 19:00 3 iulie 2023, 22:40 | 775

Prezentat de Sofia Obadă

Cele mai importante titluri ale ediției:

1. Tadjicul Rustam Așurov, care a ucis vineri doi ofițeri pe Aeroportul din Chișinău, este un fost polițist și nu a făcut parte dintr-o grupare teroristă. Precizarea a fost făcută astăzi de către șeful Inspectoratului General al Poliției, Viorel Cernăuțeanu. Atacatorul se află acum în stare extrem de gravă la spital.

2. Unul dintre cei doi ofițeri uciși pe Aeroport, Igor Ciofu, a fost înmormântat astăzi în satul de baștină Nimoreni. Un ultim omagiu au venit să-i aducă vecinii și toți, care l-au cunoscut. Igor Ciofu era tată a trei copii. Mâine, 4 iulie, va fi zi de doliu național.

3. Victor Chironda este candidatul Platformei DA pentru funcția de primar al municipiului Chișinău. Anunțul a fost făcut de către președintele formațiunii, Dinu Plângău.

4. Zeci de absolvenți din Republica Moldova, care vor să își continue studiile peste Prut, au venit astăzi la „Târgul Universităților din România”, organizat la Chișinău. Ce oferte educaționale și oportunități le sunt oferite tinerilor, vă spunem la știri!

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie