Moldovean rănit în urma unui accident
Social 26 aprilie 2023, 19:39 | 468

Un autocar cu remorcă, care se îndrepta spre Republica Moldova, a fost implicat, în noaptea de marți spre miercuri, într-un accident în județul Vrancea. Două persoane au fost rănite și șase au suferit atacuri de panică. Ministerul de Externe de la Chișinău precizează că, în urma accidentului, un cetățean moldovean a fost transportat la spital.

COMUNICATUL MINISTERULUI DE EXTERNE: "Potrivit informațiilor obținute de către Consulatul țării noastre de la Iași, două persoane au fost rănite, dintre care un cetățean al Republicii Moldova. Bărbatul a fost internat la Spitalului Județean de Urgență „Sf. Pantelimon” din Focșani. Starea acestuia este stabilă."

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Vrancea a precizat că ceilalți pasageri au refuzat serviciile de cazare oferite de autoritățile vrâncene, fiind preluați ulterior de un autocar al firmei de transport pentru continuarea traseului. Potrivit Poliției locale, șoferul, un bărbat în vârstă de 39 de ani, în timp ce conducea autocarul în afara localității Pufești, a pierdut controlul asupra direcției și a ieșit de pe partea carosabilă. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul privind alcoolemia a fost zero. A fost întocmit un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă, scrie presa din Vrancea, cu referire la datele Poliției.

Opinia ta contează. Comentează!