Patru tineri sunt suspectați că furau bani din aparate de sport
Social 20 septembrie 2019, 15:56 | 837

Un tânăr de 19 ani și trei adolescenți cu vârstele cuprinse între 13 și 16 ani, toți locuitori ai Chișinăului, au fost reținuți de ofițerii de investigație a Inspectoratului de Poliție Buiucani, fiind suspectați de comiterea a cel puțin trei cazuri de furt. Amănunte - în următorul grupaj de știri.

Potrivit anchetei, cei patru au spart, în luna august și septembrie, cel puțin trei aparate sport de tip ”BOXER”, amplasate pe străzile Alba Iulia și Calea Ieșilor, din care scoteau banii. Acțiunile lor au fost surprinse de camerele de supraveghere. Prejudiciul cauzat constituie circa 7 mii de lei. Făptașii au fost reținuți. În cadrul audierilor, aceștia și-au recunoscut vinovăția. Tinerii sunt cercetați penal pentru furt, infracțiune care conform legislației se pedepsește cu închisoare de până la 4 ani.

Pentru furt a fost reținut și un tânăr de 18 ani, originar din raionul Drochia. Ofițerii de investigație ai Inspectoratului de Poliție Buiucani, Chișinău, au fost alertați în după amiaza zilei de 3 septembrie de către un bărbat, care a comunicat că i-au fost sustrase bunurile materiale. Individul ar fi pătruns în oficiu prin acces liber, de unde a sustras mai multe bunuri. Victima, un bărbat în vârstă de 40 ani, le-a declarat polițiștilor că pentru câteva clipe a lăsat biroul fără supraveghere, iar când s-a întors a depistat lipsa telefonului mobil și a unei genți, în care se aflau o pereche de adidași. Prejudiciul ar fi de 5 mii 500 de lei. Făptașul a fost reținut. El și-a recunoscut vinovăția. Potrivit anchetatorilor, tânărul a mai fost cercetat penal pentru infracțiuni similare. Acum, el riscă până la 4 ani de pușcărie. 

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie