Jurnalul orei 17, 27 Iulie
Jurnalul orei 17:00 27 iulie 2023, 20:31 | 588

Prezentat de Călin Jucovschi

Un tribunal din Londra l-a găsit nevinovat de nouă acuzații de infracțiuni sexuale pe actorul american Kevin Spacey într-un proces penal cu mize mari. Dublu câștigător al premiului Oscar, starul a aflat verdictul aseară, exact în ziua când a împlinit 64 de ani și s-a declarat umil de acest rezultat.

Exercitarea dreptului de vot la alegerile locale din 5 noiembrie se va face în condiții speciale. Potrivit noilor prevederi ale Codului electoral, termenul înregistrării domiciliului sau reședinței temporare nu poate fi mai mic de trei luni, până la data primului tur de scrutin. Se face pentru a împiedica ”migrația artificială” a alegătorilor, spun autoritățile. În premieră, cetățenii vor putea vota și cu pașaportul.

Zeci de administratori ai sectorului public și privat au elaborat astăzi un plan comun de acțiuni privind sprijinirea angajaților săi, care au copii mici până la trei ani. Atelierul „Servicii de îngrijire a copiilor la locul de muncă. Exemple de bune practici” este organizat de Confederația Națională a Patronatului în parteneriat cu Organizația Internațională a Muncii. Unii angajatori ne-au spus că au implementat deja măsuri pentru a susține tinerii părinți, care activează în companiile lor.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie