Alexandru Botnari alege să fie primar
Politic 5 decembrie 2019, 17:24 | 1900

Alexandru Botnari a anunțat astăzi că își depune mandatul de deputat al Partidului Democrat și revine la șefia Primăriei Hâncești, după ce a câștigat cel de-al doilea tur al alegerile locale din 3 noiembrie. Mai mult, Alexandru Botnari a spus că pleacă din PD și din politică, dar a adăugat că ar putea reveni peste câțiva ani.

Alexandru Botnari a declarat că a fost 16 ani primar de Hâncești și crede că după ce a câștigat cel de-al cincilea mandat de edil, le va fi mai util cetățenilor din această funcție. A adăugat că va fi un primar independent și că nu mai este membru al Partidului Democrat. Totodată, le-a spus jurnaliștilor că nu știe când va reveni în politică. Asta pentru că lucrurile în acest domeniu trebuie să se schimbe mult mai mult.

Întrebat de ce a decis totuși să iasă din PD, Alexandru Botnari a spus că ar fi apărut anumite divergențe la nivel local.

Alexandru Botnari a mai spus că admite că s-ar putea întoarce în PD peste câțiva ani. El a fost ales deputat din partea PD în circumscripția uninominală Hâncești. Asta însemnă că odată ce fotoliul său în Parlament rămâne vacant, în această circumscripție vor avea loc alegeri parlamentare noi. 

Opinia ta contează. Comentează!