Evacuați din calea flăcărilor
Externe 16 septembrie 2019, 15:29 | 796

Sute de locuințe de pe o insulă elenă sunt amenințate de un incendiu puternic de vegetație, care mistuie regiunea. Autoritățile au decis evacuarea populaţiei. Amănunte aflați din următorul grupaj de știri externe.

GRECIA Peste 100 de pompieri se luptă cu flăcările care mistuie insula greacă Zakynthos, situată la aproximativ 300 de kilometri vest de Atena. Ei sunt ajutați de 28 de autospeciale, 2 elicoptere şi 4 avioane. Incendiul este întețit de vânturile puternice, iar meteorologii au informat că nu se așteaptă ca viteza vântului să scadă până marți. În aceste condiții, 300 de localnici au fost evacuați întrucât flăcările se apropie periculos de mult de casele lor.

OLANDA Alertă în Olanda. O maşină a intrat în mulţime în timpul ceremoniei de decernare a premiilor la finalul unei competiţii de autocross, desfăşurată într-o provincie din sud-estul țării. Șapte oameni, printre care și un copil, au fost răniți și au fost transportați la spital. Potrivit presei locale, în automobil se aflau două persoane, şoferul în vârstă de 21 de ani și o tânără de 17 ani. Ambii au ajuns în arestul poliției și urmează să explice gestul.

COLUMBIA Cel puţin șapte persoane au murit, iar alte trei au fost rănite după ce un avion de mici dimensiuni s-a prăbuşit deasupra unui cartier din orașul Popayan, situat în sud-estul Columbiei. Aparatul de zbor a căzut la doar câteva minute după decolare. O anchetă a fost deschisă pentru a stabili circumstanțele producerii tragediei. 

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie