Jurnalul Sportiv, 17 August
Sport 17 august 2021, 22:01 | 1118

Paul Pogba a intrat în ultimul an de contract cu Manchester United și nu duce lipsă de oferte. Se pare că francezul nu va continua pe Old Trafford, unde joacă din 2016. Cluburi precum Real Madrid și PSG îl ademenesc, iar proiectul parizienilor pare să fie cel mai atrăgător, având în vedere campania impresionantă de achiziții din această vară. PSG se gândește deja la următoarea lovitură pe piața transferurilor și pregătește o ofertă pentru Pogba. Acesta ar putea câștiga la Paris aproximativ 600.000 de euro pe săptămână, adică aproape 31 de milioane de euro pe an, scrie The Independent. Pogba se va afla la final de contract în iunie 2022 şi încă nu şi-a prelungit înțelegerea cu clubul englez, care ar urma să-l lase să plece liber peste un an dacă nu-şi va reînnoi angajamentul.

Joan Laporta a fost contestat de fanii Barcelonei la meciul cu Real Sociedad, scor 4-2 pentru trupa lui Ronald Koeman la debutul în noul sezon. Președintele grupării catalane s-a simțit astfel dator să ofere explicații, mai ales după ce fostul președinte, Josep Maria Bartomeu, publicase o scrisoare deschisă în care arăta că actuala conducere este de vină pentru situația economică. ”Minciuni, un efort pentru a justifica un management criminal. Un efort disperat. El este responsabil pentru tot ce s-a întâmplat până pe 17 martie 2021. Vor da toți socoteală pentru aceste minciuni. Au cheltuit bani cu viteza luminii. Datoria clubului este de 1,351 miliarde de euro, iar pierderile din acest an de 481 de milioane de euro. 673 de milioane sunt datorii către bănci, 389 de milioane către jucători, 96 de milioane pentru diferite litigii, a declarat Laporta.

Cristiano Ronaldo nu a ajuns la un acord cu Juventus pentru prelungirea înțelegerii, care expiră în vara anului viitor. Starul lusitan și-ar fi dorit un nou contract, pe doi ani, cu același salariu - 30 de milioane de euro net pe sezon. "Bătrâna Doamnă" nu a fost însă de acord cu pretențiile salariale ale lui CR7 și chiar ar fi fost dispusă să se despartă de el în această vară. Doar că pe adresa lui Ronaldo nu au sosit oferte. Astfel, conform ultimelor informații, Ronaldo își va duce contractul lui Juventus la bun sfârșit.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie