Alegeri Parlamentare anticipate 2021, 2 Iunie
Politic 2 iunie 2021, 19:55 | 1041

Platforma Demnitate și Adevăr s-a lansat astăzi oficial în campania electorală pentru alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie, cu sloganul „Fapta bună ne adună”. Membrii și susținătorii formațiunii au început evenimentul cu onorarea imnului de stat al Republicii Moldova.

Rând pe rând, pe scenă au urcat primii 25 de candidați de pe lista Platformei Demnitate și Adevăr la alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie. Unii au ținut discursuri, iar pe ecran au fost prezentate filmulețe cu descrierea candidaților și realizările din trecut. Potrivit liderului Platformei DA, Andrei Năstase, obiectivul major al formațiunii este garantarea unei majorități parlamentare puternice și a unei guvernări pro-europene și pro-românești.

ANDREI NĂSTASE, președintele Platformei DA: "E neobișnuit pentru noi să avem mască. Platforma DA nu a avut niciodată nici un fel de mască. Sunt absolut convins că Platforma Demnitate și Adevăr va avea o viață politică lungă și va juca un rol determinant în reconfigurarea și exercitarea puterii de stat după apropiatul scrutin."

Vicepreședintele Platformei DA, Alexandru Slusari, a menționat că Platforma DA va iniția un program național de salvare a satelor, iar în patru ani, toate localitățile rurale vor avea gazoduct, apeducte, canalizare, iluminat stradal și sistem modern de evacuare a deșeurilor.

ALEXANDRU SLUSARI, vicepreședintele Platformei DA: "Economic, viața satului este indispensabilă de sectorul agro-industrial. Platforma DA este un partid al fermierilor și țăranilor. Vom implementa o strategie complexă de dezvoltare a agriculturii și industriei alimentare bazate pe sistemul FIP – finanțare, irigare și procesare."

Platforma Demnitate și Adevăr se va regăsi cu numărul nouă în buletinele de vot la alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie.

Opinia ta contează. Comentează!