Jurnalul Sportiv, 5 Ianuarie
Sport 5 ianuarie 2023, 20:26 | 513

Napoli a bifat primul eșec din acest sezon la meciul cu Inter, scor 0-1, în etapa cu numărul 16 din Serie A. Milanezii puteau deschide scorul încă din minutul 4, însă Dimarco a trimis inexplicabil pe lângă poartă. Inter a avut o ratare imensă și în minutul 26, când Darmian a trimis peste poartă.

Barcelona a obținut cu mari emoții calificarea în optimile Cupei Regelui, după ce a eliminat-o pe Intercity, scor 4-3. Catalanii au deschis scorul în minutul 4, prin Araujo, iar meciul părea că se va transforma într-un antrenament cu publicul. Însă, în minutul 59, Soldevila a restabilit egalitatea.

Didier Deschamps a dus-o pe Franța în finala Cupei Mondiale 2022, pierdută cu Argentina, după ce în urmă cu patru ani a făcut-o campioană mondială în Rusia. La câteva zile de la finalul evenimentului din Qatar, selecționerului Franței i-a expirat contractul, iar Federația de la Paris a hotărât că vrea să continue cu Didier Deschamps la conducerea primei reprezentative.

Curtat intens de Real Madrid în vara acestui an, Kylian Mbappe a decis în cele din urmă să-și prelungească contractul cu PSG, însă starul francez pare că regretă alegerea făcută. Deși l-a dezamăgit pe Florentino Perez anul trecut, atunci când a ales să continue la PSG, Mbappe pare că va mai primi o șansă din partea președintelui de la Real Madrid.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie