Jurnalul orei 19, 12 Ianuarie
Jurnalul orei 19:00 12 ianuarie 2024, 21:16 | 1119

Prezentat de Sofia Obadă

Cele mai importante titluri ale ediției:

1. Odată cu încălzirea relativă a vremii, apare o nouă problemă pentru locuitorii Chișinăului. Primejdia vine acum de la ... țurțurii, care îi amenință pe cei, care merg prea aproape de clădiri. În ce situație s-au pomenit mulți locuitori ai capitalei, vedeți imediat!

2. Oamenii din Republica Moldova cheltuie pentru produse alimentare, pe care ulterior le aruncă la gunoi, mai mult decât pentru sănătate, odihnă sau educație. Mai exact, 5,2 procente din toate cheltuielile lunare merg pentru produsele alimentare, care ajung ulterior în coșul de gunoi.

3. Fostul șef-adjunct al Serviciului Prevenirea și Combaterea Spălării Banilor din cadrul Centrului Național Anticorupție, Mihail Gofman, și-a pierdut viața. Cunoscut pentru dezvăluirile legate de dosarele „Laundromat” și „Frauda bancară”, Gofman a decedat ieri, pe patul de spital.

4. Statele Unite şi Regatul Unit au efectuat lovituri împotriva mai multor ţinte din Yemen. Preşedintele american Joe Biden a precizat că această operaţiune „defensivă”, realizată ca răspuns la atacurile houthi asupra navelor comerciale din această zonă, a beneficiat de sprijinul mai multor ţări.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie