O moldoveancă a fost extrădată din Rusia
Social 6 martie 2024, 21:05 | 317

Poliția a reținu-o pe o femeie condamnată la 11 ani de închisoare pentru tentativă de omor. Acesta a fost anunțată anterior în căutare națională și internațională. Urmează detalii și alte știri pe scurt.

Doi bărbați, de 24 și 30 de ani, și un minor de 17 ani au fost reținuți, fiind bănuiți că au comis trei jafuri și au spart p locuință. Potrivit poliției, faptele au avut loc în municipiul Hâncești. Cei trei acționau noaptea. Imobilizau persoane în stradă, le luau telefoanele mobile și alte bunuri, iar din locuință au sustras instrumente de construcție și bunuri de uz casnic. În cadrul perchezițiilor la domiciliile suspecților a fost găsită o parte din bunurile sustrase. Minorul și unul dintre bărbați sunt cercetați în libertate, iar altul a fost arestat pentru 30 de zile. Toți trei riscă închisoare de până la cinci ani.

Doi tineri, de 20 și 21 de ani, și o tânără de 25 de ani au fost reținuți de echipajele Batalionului de Patrulare în sectoarele Buiucani și Râșcani, în timp ce încercau să plaseze substanțe narcotice în ascunzișuri. În cadrul cercetărilor, aceștia au predat benevol mai multe pachețelele de tip zipp-lock cu o substanță vegetală cu miros specific de marijuana. Pachețelele au fost expediate la Centrul tehnico-criminalistic și expertize judiciare al Inspectoratului General al Poliție. În funcție de rezultatele expertizei aceștia vor fi trași la răspundere conform legislației în vigoare.

O femeie de 38 de ani din raionul Dubăsari a fost reținută și extrădată pe cale aeriană din Federația Rusă, după ce în 2019 a fost dată în căutare națională și internațională pentru tentativă de omor. Potrivit anchetei, în anul 2017, între respectiva femeie și un bărbat de 37 de ani s-a iscat o ceartă. În consecință, femeia i-a aplicat individului o lovitură cu cuțitul, provocându-i leziuni corporale grave.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie