Oamenii săptămânii

Își trăiesc visul într-o casă pe roți.

Jenna, o tânără originară din Statele Unite, care alături de iubitul ei ,Giuliamme au spart toate tiparele. "Tot ceea ce am, duc cu mine" a devenit premiză pentru cuplul american.Tinerii și-au dat demisia de la locurile de muncă, și-au construit o casă mică pe roţi şi au pornit la drum. El face fotografii, ea scrie despre locurile unde ajung şi oamenii pe care îi descoperă.

Tânăra care pedalează spre succes! Hannah Jordan, o adolescentă de doar 15 ani din orașul Tulsa, Statul Oklahoma. Tanara sufera de Sindromul Russell Silver - o anomalie cromozomiala ce determina retard de crestere. Boala grava, insa nu o impiedica sa faca saptamanal cate 150 de km cu bicicleta si să-si suplinească periodic numeroasa colecție de medalii castigate la diverse curse de ciclism.

Domnişoara liber arbitru Arbitrajul face parte din seria de meserii despre care am putea să jurăm că doar bărbații le practică. Surprinzător însă, unele doamne și domnișoare au întaietate în fața colegilor bărbați și nu se descurcă mai rău. Dovadă este și studenta Doina Mafteuța, care a transformat placerea de juca fotbal într-o profesie de viitor.

Opinia ta contează. Comentează!