Jurnalul orei 19, 8 Iunie
Jurnalul orei 19:00 8 iunie 2023, 21:55 | 879

Prezentat de Sofia Obadă

Cele mai importante titluri ale ediției:

1. Agricultorii au ieșit la proteste în mai multe localități ale țării. Membrii Asociației „Forța Fermierilor” au blocat, în anumite intervale timp, accesul spre punctele de trecere a frontierei Sculeni și Leușeni, precum și mai multe drumuri naționale. În fața protestatrilor a ieșit premierul Dorin Recean.

2. Șoferița de troleibuz, care a lovit mortal o copilă pe o trecere de pietoni în sectorul Ciocana, și-a recunoscut astăzi vinovăția în prima ședință de judecată. Ea riscă până la patru ani de închisoare.

3. Tentativa lui Veaceslav Platon de a-i corupe pe ofițerii din detașamentul cu destinație specială „Pantera”, în timp ce el se afla în închisoare, a fost analizată astăzi la Judecătoria Chişinău. Magistraţii au examinat probele, inclusiv înregistrările audio-video, care au fost anunțate anterior ”temporar dispărute”.

4. Imagini tulburătoare în Ucraina. Distrugerea barajului Kahovka a dus, potrivit Kievului, la inundarea a peste 600 de kilometri pătraţi în regiunea Herson. Volodimir Zelenski a spus că dezastrul nu va opri Ucraina să-și elibereze tot pământul.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie