Cancelarul Germaniei a apărut la inaugurarea IAA Mobility cu o bandă de pirat la ochi
Externe 5 septembrie 2023, 19:56 | 309

Cancelarul Germaniei a apărut astăzi la inaugurarea IAA Mobility din München, una dintre cele mai mari expoziții auto din lume, cu o bandă de pirat la ochi. Olaf Scholz a glumit că uneori este mai bine să iei mașina decât să alergi. În weekend, cancelarul a suferit răni ușoare după ce a căzut în timp ce făcea jogging.

OLAF SCHOLZ, cancelarul Germaniei: "Weekendul mi-a arătat din nou, destul de personal, că pe cât de plăcut este joggingul pentru unele distanțe, este de preferat de luat mașina. Așa că, este cu atât mai potrivit să fiu aici cu voi astăzi, la Salonul Auto Internațional IAA Mobility."

Olaf Scholz a postat aseară pe contul său de X, fostul Twitter, o fotografie cu el, purtând un petic pe ochi. Cancelarul german a scris că rana arată mai rău în poză decât este în realitate și a glumit, invitând internauții să facă meme pe seama lui. S-a declanșat un val de glume cu pirați în mediul online în urma acestei postări. În ciuda accidentării, Scholz, care alergă constant de câțiva ani, este într-o formă bună, a declarat purtătorul lui de cuvânt, citat de AFP.

Opinia ta contează. Comentează!