Jurnalul orei 19, 7 Noiembrie
Jurnalul orei 19:00 7 noiembrie 2023, 19:58 | 1082

Prezentat de Sofia Obadă

Cele mai importante titluri ale ediției:

Comisia Europeană va recomanda mâine începerea negocierilor de aderare a Republicii Moldova și Ucrainei la spațiul comunitar, transmite agenția Reuters. Europarlamentarul Siegfried Mureșan spune că și Republica Moldova, și Europa sunt pregătite, iar Parlamentul European susține începerea negocierilor până la finalul anului.

Prețul energiei electrice pentru consumatorii din centrul și sudul Republicii Moldova ar urma să scadă. Premier Energy a depus o cerere la Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică.

Strada Calea Basarabiei din Chișinău este acum împânzită de comercianți ambulanți, care vând lemne de foc și cărbune. Vă spunem la știri cât costă un palet de lemn tare și sacul de cărbune, dar și de ce vânzările merg prost.

Israelul respinge apelurile la încetare a focului în Fâșia Gaza, în ciuda presiunilor internaționale. Între timp, Guvernul de la Chișinău spune că a primit acceptul de la autoritățile israeliene și cele egiptene privind evacuarea cetățenilor Republicii Moldova din Gaza.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie