Jurnalul Sportiv, 15 Martie
Sport 15 martie 2022, 21:56 | 1355

Real Madrid s-a distrat în partida cu Mallorca din deplasare din etapa cu numărul 28 din La Liga. Elevii lui Carlo Ancelotti s-au impus cu scorul de 3-0, după ce la pauză tabela de scor indica 0-0. În urma acestui rezultat, madrilenii și-au consolidat poziția de lider în La Liga, cu un total de 66 de puncte.

Manchester City a remizat, scor 0-0, pe terenul echipei Crystal Palace, în ultimul meci al etapei a XXIX-a a campionatului englez. Acest rezultat, a doua remiză consecutivă a formaţiei campioane, încinge lupta la titlu în Premier League.

Roman Abramovich este aproape de a vinde Chelsea. După ce și-a anunțat oficial intenția pe 2 martie, magnatul rus a primit mai multe propuneri, însă ultima dintre ele se apropie de cerințele sale. Potrivit publicației britanice The Sun, arabii de la Saudi Media Group i-au propus 3.21 miliarde de euro.

Reacția ostilă a suporterilor față de conducerea clubului PSG și față de jucători poate crea o adevărată revoluție la formația pariziană, iar o parte dintre vedete ar fi luat deja decizia de a pleca de pe Parc des Princes. Potrivit informațiilor celor de la AS.com, Sergio Ramos și Neymar sunt deciși să părăsească în vară formația pariziană.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie