Jurnalul orei 15, 21 Decembrie
Jurnalul orei 15:00 21 decembrie 2023, 15:53 | 819

Prezentat de Călin Jucovschi

Rușii au pierdut aici 25 de mii de soldați în ultimele două luni și au înaintat mai puțin de doi kilometri. Vorbim despre orașul ucrainean Avdiivka din regiunea Donețk, care a devenit noua țintă a Moscovei după cucerirea orașului Bahmut în urmă cu mai bine de jumătate de an. Un purtător de cuvânt al armatei ucrainene a declarat că, din luna octombrie, militarii ruși au reușit să avanseze între 1,5 și doi kilometri în anumite zone ale frontului din Avdiivka, dar au înregistrat pierderi uriașe.

Vasile Plevan, adjunctul interimar al șefei Procuraturii Anticorupție, Veronica Dragalin, a pierdut procesul de judecată la Curtea Supremă de Justiție. Contestația depusă de Plevan după ce a picat testul integrității pentru funcția de membru în CSP a fost respinsă astăzi de magistrați. Potrivit hotărârii decizia este irevocabilă.

Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale anunță trimiterea în judecată a bărbatului reținut în octombrie curent, în Vama Sculeni, cu 550 de mii de euro de contrabandă.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie