Cursuri pentru amatorii de IT
Social 17 octombrie 2018, 13:11 | 638

Vreți să știți ce înseamnă un limbaj de programare, cum este gestionat un site sau cum poți să-ți faci propriul vlog? Dacă vă interesează domeniul, puteți merge la cele mai bune cursuri de programare și robotică, organizate în cadrul unui program lansat de Fundația Youth Development for Innovation. Aici vă așteaptă profesori calificați, gata să vă dezvolte abilitățile și spiritul creativ.

În cadrul programului se pot înscrie copii de la șase până la 14 ani. Studiile sunt cu plată. Elevii vor afla ABC-ul programării, vor îmbina activități practice de inginerie, matematică, știință și tehnologie.

Potrivit experților, copiii vor dobândi competențe în cele mai noi tehnologii și își vor dezvolta abilitățile și creativitatea.

Elevii vor avea ocazia să participe la ore de teorie a designului, vor învăța să realizeze sarcini și să opereze cu specificații tehnologice. Aceștia vor învăța de la zero să creeze și să manevreze un vlog.

Pentru detalii, accesați pagina de facebook sau site-ul oficial al Fundației Youth Development for Innovation. ONG-ul a fost fondat în anul 2015 și are drept scop dezvoltarea profesională a generației în creștere.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie