Gândacii au pus stăpânire pe spitalul din Bălți
Social 24 august 2022, 19:58 | 475

Gândacii au pus stăpânire pe spitalul din Bălți. Mamele internate la Pediatrie vor să se externeze în grabă, chiar dacă micii pacienți nu s-au tratat până la capăt. Mai multe imagini au fost publicate de site-ul sănătateinfo.md.

Din imagini se vede cum gândacii mișună pe podeaua din camera de baie a salonului, care și așa este într-o stare deplorabilă. Victoria Burlacu a fost internată împreună cu copilul său de aproape trei luni, fiind infectat cu Covid 19.

VICTORIA BURLACU: "Condițiile erau oribile, chiar dacă infirmierele insistau să facă curățenie, dezinfectare, oricum nu le veneau de hac gândacilor. Pentru bebeluși e strașnic, secția este pentru bebelușii infectați cu Covid 19 și chiar veneau din alte raioane. Gândacii se plimbau prin cănile de băut, chiar și pe WC. Găuri foarte mari în saloane, lângă pat."

Șefa Secției pediatrie, Maria Neamțu, a refuzat să ne explice cum și când au apărut gândacii, și cum va soluționa această problemă.

MARIA NEAMȚU: "-Noi avem Serviciul de presă, care răspunde la toate întrebările. -Vă rog să ne spuneți cum se face că aveți gândaci într-o secție pentru copii? -Vă dau numărul de telefon și sunați la Serviciul de presă. -Dar dumneavoastră sunteți șef de secție, cunoașteți despre această problemă? -Pentru așa explicații noi avem ofițer de presă. O zi bună."

Site-ul sănătate.info a scris că administrația spitalului din Bălți și-a prezentat pacienților scuze, afirmând că în instituție se fac lucrări de reparație.

Opinia ta contează. Comentează!