Tânăr de 18 ani, mort într-un accident
Social 16 septembrie 2019, 22:22 | 3428

Alte două accidente teribile s-au produs în noaptea de sâmbătă spre duminică. Într-un caz au avut de suferit cinci tineri, iar în urma celui de-al doilea impact a murit un băiat de 18 ani, altul, de 20 de ani, este în stare extrem de gravă într-un spital din Chișinău, iar în Spitalul Raional Rezina au mai fost internate două victime. Detalii aflaţi din următorul grupaj de ştiri.

Unul dintre accidente s-a produs în orașul Rezina. Potrivit poliţiei, un șofer de 20 de ani din localitatea menţionată nu a adaptat viteza într-o curbă și nici nu a ţinut cont că drumul era acoperit cu pietriș, iar în consecinţă a pierdut controlul volanului și a ajuns într-un copac. În urma loviturii puternice, un pasager de 18 ani a murit pe loc, iar șoferul, aflat în stare extrem de gravă, precum şi alți doi pasageri au fost transportați la Spitalul Raional Rezina.

În prezent, tânărul de 20 de ani este internat în Secția Terapie Intensivă a Institutului de Neurologie și Neurochirugie din capitală. Potrivit medicilor de acolo, pacientul a fost operat, după ce a suferit fracturi ale craniului.

Un alt accident grav s-a produs în noaptea de sâmbătă spre duminică pe drumul ce leagă raioanele Criuleni şi Orhei, în apropierea satului Peresecina. O maşină, în care se aflau cinci bărbaţi, a ajuns într-un copac. Victimele au fost duse la Spitalul Raional Criuleni. Potrivit directorului acestei instituții medicale, Sergiu Halipli, pacienții au suferit politraumatisme. Starea lor este gravă, dar stabilă. Doi bărbați sunt internaţi în Terapie Intensivă, iar ceilalți trei - în Secţia Chirurgie. De vinerea trecută până duminică, în republică au fost înregistrate 28 de accidente rutiere, în care au murit patru oameni, iar 34 au suferit diverse traumatisme, arată datele Inspectoratului Naţional de Pstrulare. Printre cei patru decedaţi este şi un angajat al Serviciului Vamal, originar din satul Fârlădeni, raionul Căușeni. Ieri dimineaţă, mașina lui a fost lovită de un tren care efectua cursa Chișinău - Odesa. Coliziunea s-a produs în apropierea satului Varnița, raionul Anenii Noi. Tragedia a avut loc în timp ce bărbatul revenea acasă din tura de noapte. Potrivit poliției, șoferul de 61 de ani a ignorat culoarea roșie a semaforului. Și un locuitor al municipiului Ungheni a fost spulberat de un tren în timp ce trecea cu mașina la roșu. Bărbatul de 59 de ani a fost internat în Secția Reanimare a Spitalului Raional Ungheni, dar din cauza traumatismelor grave a decedat. Iar un bărbat de 47 de ani din raionul Edineț a murit pe loc, după ce a derapat de pe șoseaua acoperită cu pietriș și a ajuns într-un copac. Accidentul a avut loc pe drumul care leagă satele Corestăuți și Cepeleuți. 

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie