Jurnalul orei 19, 29 Noiembrie
Jurnalul orei 19:00 29 noiembrie 2023, 20:33 | 878

Prezentat de Sofia Obadă

Cele mai importante titluri ale ediției:

1. Dragomir Popovici, șoferul care a provocat accidentul rutier de pe bulevardul Decebal, soldat cu decesul tinerei Doinița Prodan, a fost condamnat astăzi la șase ani și zece luni de închisoare. Decizia a fost luată de Judecătoria Chișinău, sediul Buiucani.

2. Directorul Serviciului 112, Liviu Oboroc, a fost demis astăzi din funcție printr-un ordin semnat de ministrul Dezvoltării Economice și Digitalizării, Dumitru Alaiba. Demisia lui Oboroc a fost cerută de către prim-ministrul Dorin Recean. Oboroc a declarat pentru Jurnal TV că nu demisionează, deocamdată.

3. Ucraina nu se va opri până când își va elibera toate teritoriile. Declarația a fost făcută pentru Jurnal TV de șeful adjunct al Biroului liderului de la Kiev, Igor Zhovkva, care se află într-o vizită de lucru la Chișinău.

4. Un spectacol documentar al Teatrului „Luceafărul” aduce în scenă povestea unei perioade întunecate din istoria Basarabiei: foametea din 1946-1947. Spectacolul își propune să recreeze suferințele și amintirile unei generații uitate din istoria recentă.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie