Igor Dodon, Ion Chicu și deputații Partidului Democrat s-au întâlnit astăzi la Parlament
Politic 14 mai 2020, 21:54 | 2344

Igor Dodon s-a întâlnit în după amiaza zilei de astăzi, la Parlament, cu deputații PD. La discuții a fost și prim-ministrul Ion Chicu. Presa a aflat despre această întâlnire și subiectele abordate dintr-un comunicat de presă al PD-lui.

Într-un comunicat post-factum venit de la Partidul Democrat se arată că părțile au discutat despre ”agenda legislativă, prioritățile actului de guvernare, dar și măsurile pentru etapa de după ieșirea din stare de urgență”.

COMUNICAT DE PRESĂ: Au fost discutate și divergențele de viziuni pe anumite sectoare, modul de luare a deciziilor și propunerile PD. Unii membri ai fracțiunii PD au vorbit despre situația îngrijorătoare din agricultură, mai ales după seceta din acest an, și au menționat necesitatea restricționării exportului de grâu pentru o perioadă. Au fost expuse și nemulțumirile față de felul, în care a fost gestionată recepționarea ajutorului umanitar de 3,5 milioane de euro din România. PD consideră drept prioritate aprobarea în Parlament a proiectelor vizate de condiționalitățile UE pentru tranșa a II-a din asistența macro-financiară oferită țării noastre, proiecte inițiate încă în perioada guvernului Filip. // sursa: PDM

.... se arată în comunicat. Consilierul premierului Chicu, Vitalie Dragancea, ne-a spus că nu știe despre ce s-a discutat la întâlnirea respectivă.

Iar Carmena Lupei, consultantul principal al Serviciului de presă al Președinției, ne-a comunicat că la întâlnire s-a discutat, cităm: despre buna funcționare a coaliției de guvernare, care trebuie să-și păstreze coeziunea și trăinicia pentru a fi eficientă și stabilă politic în slujba țării cât mai mult timp”. 

Opinia ta contează. Comentează!