Dezbateri cu un singur candidat
Politic 17 noiembrie 2023, 20:00 | 717

Oamenii din Durlești vor alege duminică unul din doi candidați, care au ieșit învingători în primul tur de scrutin, pe 5 noiembrie. Eleonora Șaran, candidatul Coaliției pentru unitate și bunăstare, și Oleg Popșoi, candidat Partidului Acțiune și Solidaritate, urmau să se confrunte în dezbateri duminică, 12 noiembrie, dar nu a fost să fie. La eveniment a venit doar reprezentantul partidului puterii.

Localnicii care așteptau o dezbatere a subiectelor arzătoare în Durlești au avut doar ocazia să-l vadă pe Oleg Popșoi.

OLEG POPȘOI, candidat la funcția de primar Durlești: "Sunt nedumerit de ceia că contracandidata nu a fost prezentă astăzi la aceste dezbateri. Că eu știu că am discutat cu mulți oameni și se speculează că atât eu, cât și colegii admitem minciuni și aici era platforma ideală pentru a veni și dacă a fost cazul să dezmintă ceea ce am spus eu greșit sau nu greșit."

Potrivit candidatului pentru turul doi de scrutin, administrația orașului Durlești trebuie să rezolve mai multe probleme. Oleg Popșoi consideră că o localitate care numără aproximativ 22 de mii de oameni merită să aibă măcar un parc amenajat conform standardelor europene. Cel existent are o vechime de 30 de ani și nu este îngrijit, spune candidatul.

OLEG POPȘOI, candidat la funcția de primar Durlești: "Urmează să identificăm fiecare parcelă de pământ liberă cum este aici chiar în spatele nostru și ea să fie înverzită, amenajată pentru ca noi să ne putem petrece timpul liber calitativ cu copii."

Oleg Popșoi le-a mulțumit cetățenilor pentru prezență și i-a îndemnat să iasă duminică, 19 noiembrie, la urne.

Opinia ta contează. Comentează!