Cer să li se respecte votul
Social 22 iunie 2018, 19:52 | 3989

Anularea scrutinului din 3 iunie este o crimă. De această părere sunt unii cetățeni, care au protestat ieri în fața Primăriei față de invalidarea mandatului primarului ales. Lumea vrea o schimbare radicală și cere ca Andrei Năstase să fie învestit fără tărăgănare în funcție. Cu pancarte în mâini, oamenii au stat în centrul orașului până după miezul nopții.

Această femeie este stabilită, de 11 ani, în străinătate, cu familia. Dar pentru că îi pasă ce se întâmplă acasă, a venit să protesteze alături de concetățeni.

Protestatarii i-au îndemnat și pe ceilalți să iasă în stradă.

În timpul protestului, la un moment dat s-a stins lumina, dar a intervenit fostul primar Dorin Chirtoacă. El a adus un generator pentru a asigura cu energie electrică desfășurarea manifestației.

Omenii au protestat în fața primăriei până după miezul nopții. Această bătrână a stat ore în șir, în picioare, cu două pancarte în mâini pe care scria: „Votul nostru nu e moftul vostru” și „Rodica Berdilo - la pușcărie”.

Înainte de a pleca spre casele lor, oamenii s-au așezat pe cuverturi și au cântat, invitând-o alături pe Maia Sandu, liderul Partidului Acțiune și Solidaritate.

Duminică, începând cu ora 14:00, toți cei nemulțumiți de actuala guvernare vor ieși la un protest de amploare în centrul Chișinăului.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie