S-au cunoscut în Turcia și peste puțin timp și-au oficializat relația în Nigeria
Social 20 februarie 2023, 19:46 | 49364

S-au cunoscut în Turcia și peste puțin timp și-au oficializat relația. El este cetățean al Nigeriei, ea - al Republicii Moldova. Vorbim despre familia Anonye, eroii campaniei „Păstrați, iubirea, păstrați”. Vă invităm să urmăriți povestea lor de dragoste desprinsă din povești.

ANA ANONYE, moldoveancă căsătorită cu un nigerian: "Ne-am cunoscut în Turcia, prietenii ne-au făcut cunoștință. Eu așteptam diploma și soțul lucra în calitate de profesor de engleză la liceu."

Se spune că dragostea trece prin stomac, în cazul unui bărbat. În familia lor, însă, a fost total invers.

ANA ANONYE, moldoveancă căsătorită cu un nigerian: "N-o să mă credeți, dar noi deseori glumim, e bun bucătar. -De obicei femeile cuceresc prin asta... -Da, e bun bucătar și a arătat că e un bărbat, care poate să țină familia pe palme și asta m-a cucerit."

Ana l-a cucerit prin faptul că l-a ascultat și înțeles întotdeauna când a avut nevoie.

GODWIN CHIGOZIE ANONYE, nigerian căsătorit cu o moldoveancă: "Dincolo de faptul că este frumoasă și drăguță, ea este înțelegătoare și calmă. În domeniul în care munceam eram mereu stresat, iar ea a știut să mă asculte și să mă înțeleagă. Era persoana care știa de unde vin, de aceea am înțeles că ea este cea cu care vreau să fiu. Le-am zis părinților că mi-am găsit jumătatea și lucrurile au decurs rapid."

Din dragostea lor s-a născut Luca, care acum are un an și nouă luni, iar în curând va veni pe lume și Gabriel. Secretul cuplului lor este răbdarea, comunicarea și înțelegerea, spune Ana.

ANA ANONYE, moldoveancă căsătorită cu un nigerian: "Noi mereu discutăm și luăm o decizie până la urmă. Ce zice soțul, ascultă ce zic eu și ne înțelegem până la urmă."

Chigozie prețuiește faptul că aici este totul verde, dar și mai mult pentru faptul că aici locuiește familia sa.

GODWIN CHIGOZIE ANONYE, nigerian căsătorit cu o moldoveancă: "Aici oamenii sunt calmi, din păcate nu foarte prietenoși, dar aici e foarte ușor să-ți faci o familie în care să domnească pacea și liniștea. Pentru mine familia este pe primul loc în viața mea."

Opinia ta contează. Comentează!