Alegeri Parlamentare anticipate 2021, 3 Iunie
Politic 3 iunie 2021, 20:27 | 936

Blocul Electoral “Renato Usatîi” s-a lansat astăzi oficial în campania pentru alegerile parlamentare din 11 iulie. Programul electoral a fost prezentat de către liderul formațiunii, Renato Usatîi. Acesta promite confiscarea averilor agonisite pe căi ilegale și eliminarea corupției.

Evenimentul a avut loc în incita Palatului Republicii, unde au venit mai mulți membri ai Blocului electoral și susținătorii acestuia.

RENATO USATÎI, liderul Blocului electoral “Renato Usatîi”: "Noi suntem altfel. Am demonstrat asta la Bălți și în multe alte orașe conduse de primarii și de echipele noastre."

Renato Usatîi promite eliminarea corupției și confiscarea averilor agonisite pe căi ilegale.

RENATO USATÎI, liderul Blocului electoral “Renato Usatîi”: "Noi venim cu propuneri concrete de stârpire cu mâna de fier a acestui fenomen distructiv, care nu-i permite țării să se dezvolte. Banii trebuie să ajungă în proiecte de infrastructură, în drumuri, școli, grădinițe, spitale."

Evenimentul a durat aproape trei ore, deși potrivit regulamentului nu trebuie să depășească două ore. Pe parcurs, mulți oameni și-au scos măștile de pe față.

RENATO USATÎI, liderul Blocului electoral “Renato Usatîi": "La noi a durat atât, ca să se poată expune toți cetățenii. Ceea ce ține de organizare, am avut un contract cu Palatul Republicii. Ni s-a spus că maximum în sală pot fi 500 de persoane. Toți au fost aranjați, ați văzut la intrare dezinfectant, măști."

Blocul Electoral “Renato Usatîi” se va regăsi cu numărul trei în buletinul de vot.

Opinia ta contează. Comentează!