Jurnalul Sportiv, 25 Mai
Sport 25 mai 2022, 20:13 | 1174

Mijlocașul Eugeniu Cociuc a devenit campion al Armeniei cu echipa Pyunik! Formația din Yerevan și-a adjudecat al 15-lea titlu de campioană din istorie cu o etapă înainte de finalul campionatului! Pyunik a trecut de Ararat cu 1-0, iar Cociuc și-a făcut apariția în teren în minutul 53. Jucătorul moldovean s-a transferat la Pyunik de la Zimbru la începutul acestui an. În campionatul Armeniei el a jucat 14 meciuri, în 9 dintre ele fiind titular.

Roman Abramovici e istorie la Chelsea! Guvernul britanic a validat vânzarea. Seara trecută guvernul a eliberat licenţa care permite vânzarea Chelsea FC. Având în vedere sancţiunile care îi vizează pe cei cu legătură cu Putin şi invazia sângeroasă a Ucrainei, viitorul pe termen lung al clubului poate fi asigurat doar cu un nou proprietar”, a notat pe Twitter Nadine Dorries, secretar de stat pentru Sport. Premier League a aprobat preluarea clubului Chelsea de către un consorţiu condus de Todd Boehly, pentru suma de 4,25 miliarde de lire sterline.

Simona Halep s-a calificat cu mari emoții în turul 2 de la Roland Garros 2022. Sportiva de 30 de ani a fost condusă în primele două seturi cu 3-0 de germanca Mariana Nastasja Schunk. S-a impus însă cu 6-4, 1-6, 6-1. Pe tabloul masculin, Daniil Medvedev s-a calificat fără probleme în runda secundă. Al doilea favorit l-a învins, cu scorul de 6-2, 6-2, 6-2, pe argentinianul Facundo Bagnis, după un meci care durat o oră şi 38 de minute. Din cauza operaţiei, rusul a ratat participarea la turneele de 1.000 de puncte de la Monte Carlo, Madrid şi Roma.

Întrebat despre posibilitatea ca Neymar și Messi să revină pe Camp Nou, președintele Joan Laporta a dezvăluit care este singura modalitate prin care cei doi se pot alătura trupei lui Xavi. Cu toate acestea, Laporta a recunoscut că este extrem de greu în momentul de față ca formația blaugara să pună mâna pe aceștia, ținând cont de situația financiară a Barcelonei. "Doar dacă ar veni prin transferuri gratuite. Adevărul este că nu suntem în situația în care să facem oferte importante pentru acești jucători. Au capacitatea dar n-ar avea sens” a spus Laporta.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie