Carla's Dreams, criticat de diasporă
Social 18 iunie 2019, 20:32 | 1886

Protest în Londra la un concert Carla's Dreams. Mai mulți membri ai Organizaţia „FreeMoldova” le-au reproșat artiștilor că participă la evenimente sponsorizate din bani furați și, ca să fie și mai expliciți, au adus cu ei pachete de hrișcă și conserve. Drept răspuns, membrii formației au scris pe o rețea de socializare că sunt apolitici și și-au exprimat speranța că acțiunea s-a bazat pe o banală neînțelegere.

Protestatarii au afişat pancarte cu mesaje precum „Nu cântaţi pe bani furaţi!“ și au adus cu ei o roabă plină cu pachete de hrişcă şi conserve, produse pe care Partidul Şor le-a oferit electoratului în cadrul campaniei electorale. Un material video postat de un martor pe o rețea de socializare surprinde momentul în care unul dintre protestatari le explică fanilor interpretului Carla's Dreams motivul organizării acțiunii.

Membrii „FreeMoldova” și-au explicat gestul și într-un mesaj postat pe rețelele de socializare.

Evenimentele amintite de protestatari au avut loc în august 2017, când Carla’s Dreams a cântat la Orhei, în cadrul unui concert organizat de Partidul Șor. Ulterior, în ianuarie 2018, alături de formația 3 Sud-Est şi Antonia, Carla’s Dreams a participat la un eveniment desfășurat la Nisporeni și organizat de Partidul Democrat. Reprezentanții formațiunilor nu au comentat, deocamdată, acuzațiile. 

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie