Jurnalul orei 19, 12 Iunie
Jurnalul orei 19:00 12 iunie 2023, 21:41 | 702

Prezentat de Sofia Obadă

Cele mai importante titluri ale ediției:

1. A murit Silvio Berlusconi. Fostul premier italian s-a stins la 86 de ani. Magnatul media, care a condus trei guverne și al cărui partid este un partener în actuala coaliție de guvernare, suferea de leucemie.

2. Fugarul Vladimir Plahotniuc este cercetat în patru dosare penale pe teritoriul Republicii Moldova. Într-un răspuns pentru Jurnal TV, Procuratura Anticorupție a precizat că pe bunurile acestuia, din țară și de peste hotare, a fost pus sechestru în valoare de 2,3 miliarde de lei. De ce fostul șef al PD nu este arestat și extrădat, vă spunem imediat!

3. Răsturnare de situație în dosarul Alexandru Sârghi, bărbatul care și ispășește pedeapsa de 18 ani de pușcărie pentru escrocherie și delapidarea averii străine, după ce ar fi refuzat să-i cedeze afacerea lui Dorin Damir, finul de cununie al lui Vladimir Plahotniuc. Jurnal.md a scos la iveală detalii care arată că cel puțin trei dintre cele patru dosare, pentru care Alexandru Sârghi a fost condamnat, au fost intentate ilegal.

4. Deputatul Lilian Carp este candidatul Partidului Acțiune și Solidaritate pentru funcția de primar al Chișinăului la alegerile locale, din această toamnă. Chișinăul are nevoie de un suflu nou, a declarat Carp.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie