Citiți mâine în „Jurnal de Chișinău”
Social 15 noiembrie 2018, 21:46 | 1366

Ce subiecte abordează colegii noştri de la săptămânalul „Jurnal de Chișinău”, în ediția de mâine, aflăm chiar acum de la Victoria Popa.

În ziarul de maine publicam un interviu cu interpreta Anastasia Lazariuc, care isi justifica aparitia la concertele organizate de Ilan Sor prin faptul ca este artista, nu face politica si merge acolo unde este invitata. Lazariuc afirma ca nu stie cine este Ilan Sor si nici faptul ca numele acestuia figureaza in cele doua rapoarte Kroll in legatura cu frauda bancara. In acelasi timp, scriem despre protestul a sute de moldoveni ce muncesc in Italia si care vor manifesta in Piata Castello din orasul Torino, duminica, 18 noiembrie, impotriva Partidului Sor si a liderului acestuia, care a programat aici in aceeasi zi un concert in care va evolua si Anastasia Lazariuc.

Un alt subiect - peste jumatate de an de la inscaunarea in fotoliul de primar al comunei Jora de Mijloc, raionul Orhei, a Marinei Tauber, vicepresedinta Partidului Sor, relatia acesteia cu locuitorii satului s-a racit. Tauber vine doar din când în când pe la Jora, iar cetăţenii se plang ca asteapta uneori mai bine de o saptamana un certificat emis de primarie.

Într-un alt articol din Jurnal de Chisinau scriem despre initiativa ministrului de Interne, Alexandru Jizdan, care a declarat public că nu accepta burta in randul angajatilor din structurile de forta. Am intrebat cativa politisti dacă nu-i incurcă burta la exercitarea meseriei, iar un agent de patrulare a invitat-o expres pe colega noastra sa vina la inspectorat pentru a-si masura burtile. 

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie