Jurnalul orei 19, 10 Iulie
Jurnalul orei 19:00 10 iulie 2023, 20:19 | 669

Prezentat de Sofia Obadă

Cele mai importante titluri ale ediției:

1. Un cetățean al Republicii Moldova riscă până la 20 de ani de pușcărie, fiind bănuit de spionaj și trădare de patrie. Infracțiunea a fost comisă de o grupare condusă de către doi agenți ai FSB-ului rusesc. Ce dezvăluiri a mai făcut șeful SIS, aflați imediat!

2. La doi de când Partidul Acțiune și Solidaritate a preluat puterea, cetățenii au păreri împărțite despre actuala guvernare. Unii apreciază parcursul european al țării, iar alții spun că PAS nu prea are cu se lăuda în afară de domeniul extern.

3. Mai mulți copii care se află în tabără de odihnă „Dumbrava” din satul Volovița, raionul Soroca, s-au trezit azi cu dureri de burtă și stare de vomă. Administrația taberei susține că de vină sunt părinții, care le aduc copiilor produse interzise de regulament. Detalii, la știri!

4. Situația de securitate din Europa nu lasă loc pentru inacțiune, iar aliații vor trimitr trimite un semnal puternic de unitate și decizie. Este declarația președintelui Lituaniei, țara care mâine va găzdui summitul NATO. Trimisul nostru special la Vilnius ne spune în jurnal care vor fi subiectele-cheie ale reuniunii.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie