Moldoveancă ucisă în Italia
Social 21 august 2023, 19:54 | 793

O moldoveancă în vârstă de 25 de ani a fost găsită moartă în locuința sa din Italia. Iubitul tinerei și amicul acestuia, ambii cetățeni români, sunt suspectați că ar fi înscenat sinuciderea victimei. Cei doi au fost arestați de către polițiștii din provincia Catania. Autoritățile de la Chișinău nu au venit deocamdată cu detalii referitor la acest caz.

Moldoveanca în vârstă de 25 de ani a fost găsită spânzurată pe 19 august la o fermă dintr-o zonă rurală din provincia Catania, Sicilia. Cel care a alertat Poliția a fost chiar iubitul victimei, un cetățean român de 33 de ani care muncea în Italia. Prietenul bărbatului, la fel originar din România, ar fi și el implicat în uciderea tinerei. Procurorii spun că au bănuieli rezonabile că cei doi au omorât femeia, iar apoi au înscenat sinuciderea ei.

CONSTATĂRILE PROCURORILOR: "Din ceea ce reiese, se pare că mai multe elemente au dat naștere îndoielilor anchetatorilor. Este vorba despre dinamica sinuciderii, constatările științifice făcute de carabinieri și câteva elemente din mărturiile celor doi suspecți."

Medicii legiști vor examina cadavrul și vor constata cauză exactă a morții. Cei doi suspecți au fost arestați. Poliția din Sicilia nu a oferit mai multe detalii despre acest caz din cauza confidențialității maxime impuse de autorități. Ministerul de Externe de la Chișinău nu a venit cu explicații referitor la acest caz. Purtătorii de cuvânt ai instituției nu au fost de găsit pentru a confirma sau infirma informațiile publicate de presa din Italia.

Opinia ta contează. Comentează!