Cinci cetățeni ai Republicii Moldova au fost implicați într-un accident grav în județul Maramureș
Social 18 iulie 2023, 15:31 | 421

Cinci cetățeni ai Republicii Moldova au fost implicați într-un grav accident rutier în județul Maramureș. A murit o femeie de 62 de ani. Șoferul și trei pasageri, adolescenți, au fost răniți. Polițiștii au stabilit că mașina a intrat într-un zid de piatră aflat în afara părții carosabile. Se presupune că șoferul a adormit la volan.

Accidentul s-a produs în seara zilei de 17 iulie, în localitatea Strâmtura din județul Maramureș. Autoturismul era condus de către un bărbat de 64 de ani. În mașină se aflau patru pasageri. O femeie de 62 de ani a murit, iar trei adolescenți de 12, 14 și 18 ani, au fost răniți.

Ministerul de Externe de la Chișinău spune că s-a autosesizat în privința acestui caz.

COMUNICATUL MIISTERULUI AFACERILOR EXTERNE ȘI INTEGRĂRII EUROPENE: "Persoanele rănite au fost transportate la cel mai apropiat spital, unde le-a fost acordată asistența medicală necesară. Ulterior, pacienții au fost externați. Consulatul general al Republicii Moldova la Iași este în contact cu autoritățile locale, fiind disponibil de a întreprinde toate acțiunile consulare, care se impun."

Potrivit poliției, șoferul nu se afla în stare de ebrietate. Cei cinci cetățeni ai Republicii Moldova tranzitau România pentru a ajunge în Occident.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie