PSRM a boicotat din nou discuţiile
Politic 24 aprilie 2019, 21:40 | 1487

Deputaţii PSRM nu au dat curs noii invitații a Blocului ACUM Platforma DA și PAS de a discuta despre pachetul de legi privind dezoligarhizarea statului, dar şi despre votarea structurilor de conducere ale Parlamentului. Membrii Blocului ACUM sunt de părere că socialiștii "au optat pentru alegerile anticipate, calea preferată de Plahotniuc şi PD", dar au adăugat că aşteaptă în continuare reluarea discuţiilor şi a şedinţei legislativului. Reprezentanţii PSRM nu au fost de găsit pentru o reacţie.

Deputaţii Blocului ACUM Platforma DA și PAS, membri ai grupului de lucru privind discuţiile cu PSRM, au aşteptat mai bine de jumătate de oră venirea socialiştilor.

Alexandru Slusari a mai declarat că "Blocul ACUM rămâne deschis, până în ultima zi, pentru discuţii, pentru reluarea şedinţei Parlamentului şi pentru realizarea demersului de dezoligarhizare a ţării". Purtătoarea de cuvânt a PSRM, Irina Astahova, şi deputatul Ion Ceban, secretarul pentru ideologie al aceleiaşi formaţiuni politice, nu ne-au răspuns la telefon pentru a comenta declaraţiile lui Mihai Popşoi şi Alexandru Slusari.

Opinia ta contează. Comentează!