Solicitat pentru o replică, Ion Ceban ne-a declarat că nu a vrut să voteze proiecte dăunătoare municipiului, propuse de către liberali și de către unele direcții ale Primăriei. În opinia lui Ceban, a fost încălcat regulamentul Consiliului municipal.

Până a părăsi ședința, el propus ca ordinea de zi suplimentară să fie examinată săptămâna viitoare. Propunerea lui Ceban a fost susținută de către 24 de consilieri. Nemulțumirile, însă, nu au luat sfârșit aici. Socialiștii au cerut includerea pe ordinea de zi a unui proiect, iar consilierul PDM Liviu Oboroc - punerea la vot a proiectelor suplimentare.

Ulterior, consilierii s-au retras pentru a decide cum să continue ședința CMC. Ion Ceban a anunțat că nu va examina alte proiecte decât cele de pe ordinea de zi și a părăsit sala. Președintele ședinței a închis subiectul, declarând că toate propunerile suplimentare vor fi introduse pe ordinea de zi și examinate mâine. Consilierii trebuie să muncească, a precizat Adrian Culai. Pe ordinea de zi, de bază, a ședinței erau incluse 36 de proiecte de decizie, printre care chestiunea privind conducta de gaz Ungheni-Chișinău. În lista suplimentară era introdusă modificarea bugetului municipal Chișinău pentru anul curent.