Aterizare periculoasă în Grecia
Externe 17 iulie 2019, 15:28 | 1518

Aterizare cu emoții pe aeroportul de pe insula Skiathos din Grecia. Mai mulți turiști au fost la un pas de a fi răniți, după ce un avion a trecut la o distanţă foarte mică deasupra lor. Cum s-a întâmplat totul, aflați în cele ce urmează.

GRECIA Aterizarea avioanelor pe aeroportul din Skiathos atrage privirile curioșilor întrucât pista începe la un pas de plajă, iar aeronavele pot fi admirate la o înălţime destul de mică. Totuși, un avion British Airways a trecut la o altitudinea mult prea joasă decât cea obișnuită, punând în pericol vieţile celor care se aflau în preajmă. Din imaginile surprinse de un martor se vede cum mai mulți oameni sunt împinşi de aerul aruncat de motoarele avionului. În zonă sunt montate semne de avertizare în mai multe limbi, semnalizând pericolul, care nu îi sperie însă pe mulți dintre turiști.

CANADA Trei persoane au murit, iar alte patru sunt date dispărute, după ce un hidroavion s-a prăbuşit într-o zonă izolată din nord-estul Canadei. La bordul aparatului de zbor erau pilotul, doi ghizi şi patru pasageri, aflaţi într-o expediţie de pescuit. Deocamdată, cauza prăbuşirii aeronavei nu a fost stabilită.

MEXIC Cel mai amenințător vulcan al Mexicului, Popocatepetl, s-a trezit din nou la viaţă. În ultimele zile au avut loc mai multe erupții, în urma cărora au fost aruncate cenușă și pietre până la o altitudine de câţiva kilometri. Localnicii și turiștii nu au fost evacuați deocamdată, dar sunt îndemnați să evite văile din jurul vulcanului. 

Opinia ta contează. Comentează!