Jurnalul orei 17, 29 Aprilie
Jurnalul orei 17:00 29 aprilie 2024, 17:44 | 613

Prezentat de Vasile Luchianu

Ședință amânată în noul dosar în care deputatul Marina Tauber este învinuită de amestec în înfăptuirea justiției. Potrivit instanței, Tauber a depus o cerere de amânare pentru că s-ar afla la investigații medicale. Astfel, următoarea ședință va avea loc abia după sărbătorile pascale, pe 14 mai.

O fată de cinci a fost internată în stare gravă la Institutul Mamei și Copilului, după ce ieri s-a lovit în regiunea gâtului de un element ascuțit al gardului unei biserici din raionul Rezina. Potrivit medicilor, copila a fost adusă cu ambulanța la Chișinău, în sala de operații, cu tot cu bucata de gard tăiată.

Prima porțiune reparată a podului de pe strada Mihai Viteazul va fi deschisă, cel mai probabil, în luna iunie, nu în luna mai, cum era programat anterior. Șeful Direcției generale mobilitate urbană, Vitalie Mihalache, ne-a declarat că deși reabilitarea continuă în regim alert, deschiderea primei porțiuni este tergiversată din cauza consolidării cu beton, care trebuie să stea neatins cel puțin 27 de zile de la momentul turnării.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie