Jurnalul orei 19, 22 Septembrie
Jurnalul orei 19:00 22 septembrie 2023, 20:09 | 935

Prezentat de Sofia Obadă

Cele mai importante titluri ale ediției:

1.Președintele Alianței Liberalilor și Democraților pentru Europa, Arina Spătaru, împreună cu secretarul general al ALDE, Adrian Culai, au acționat ca agenți secreți timp de mai bine de cinci luni, pentru a se infiltra în anturajul fugarului Ilan Șor. Arina Spătaru a povestit în detaliu despre misiunea pe care a avut-o, dar și despre întâlnirea cu Ilan Șor.

2. Ministerul Justiției și Consiliul Superior al Magistraturii îi solicită noului membru al CSM, Iulian Muntean, să-și dea demisia, pentru că nu a informat Comisia pre-vetting despre faptul că este cercetat penal. Care a fost reacția lui Muntean, vedeți imediat!

3. Președintele Ucrainei a mers la Washington, pentru a cere ajutor în fața invaziei Rusiei. Ce i-a spus Joe Biden lui Volodimir Zelenski, aflați la știri!

4. La Chișinău este așteptat Jonathan Nolan, scenarist și producător de film, fratele consacratului regizor Christopher Nolan. Scenaristul de la Hollywood va participa aici la conferința ”Fix It In Post”, programată pentru ziua de marți, 26 septembrie.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie