Jurnalul Sportiv, 7 Martie
Sport 7 martie 2022, 20:36 | 1079

Atacantul Ion Nicolaescu se află într-o formă foarte bună înaintea dublei cu Kazahstan din Liga Națiunilor (24-29 martie). Pentru a doua săptămână la rând el a înscris și a dat o pasă de gol pentru Maccabi Petah Tikva. În ultima etapă din Israel echipa s-a a câștigat cu 4-3 meciuri cu Ashdod, iar internaționalul moldovean a înscris unul dintre golurile echipei sale. Este a 4-a reușită pentru Nicolaescu în ultimele 6 runde. După acest succes, Maccabi Petah Tikva a părăsit ultimul loc în clasament.

Zinedine Zidane are șanse tot mai mari să preia banca celor de la PSG, la finalul actualului sezon. Fostul mijlocaș ar urma să îi ia locul lui Mauricio Pochettino la conducerea parizienilor, despre care s-a vorbit tot mai mult în ultima perioada că este pe picior de plecare din capitala Franței. Hamad Al Thani și-l dorește extrem de mult pe Zinedine Zidane la PSG, începând din vara acestui an. Cei doi țin legătura și chiar ar urma să vadă împreună returul din optimile UEFA Champions League, dintre Real Madrid și PSG.

Manchester City s-a impus clar în derby-ul orașului contra rivalei Manchester United, scor 4-1, și și-a consolidat prima poziție în clasamentul din Premier League. Fără Cristiano Ronaldo nici măcar pe banca de rezerve, United nu a avut replică în fața ”cetățenilor”. Grație acestui succes, trupa lui Pep Guardiola s-a distanțat la șase puncte în fața lui Liverpool în fruntea Premier League, însă ”cormoranii” au un joc mai puțin disputat. Presa britanică anunță că Ronaldo a suferit o accidentare, acesta fiind motivul neincluderii sale pe foaia de joc.

Barcelona s-a impus pe terenul celor de la Elche, scor 2-1, în etapa a 27-a din Spania, și a revenit astfel pe podium în La Liga. După ce gazdele au deschis scorul în minutul 45, prin Fidel, catalanii au întors scorul în repriza a doua. Ferran Torres a egalat în minutul 60, în timp ce Memphis Depay a adus victoria, în minutul 84, din penalty. În urma victoriei cu Elche, Barcelona ocupă acum locul trei în La Liga, cu 48 de puncte, la 15 diferență în spatele liderului Real Madrid.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie