Jurnalul orei 19, 25 Ianuarie
Jurnalul orei 19:00 25 ianuarie 2024, 20:32 | 760

Prezentat de Sofia Obadă

Cele mai importante titluri ale ediției:

Finanțarea campaniei electorale a Partidului „Șansă”, în cadrul alegerilor locale din 5 noiembrie 2023, s-a desfășurat cu abateri de la lege. Constatarea a fost făcută de Comisia Electorală Centrală și apare într-un raport publicat astăzi pe pagina oficială a instituției.

Lipsa compensațiilor pentru căldură încă macină mintea multor locuitori ai capitalei. Oamenii cu venituri mici nu au primit în acest sezon rece compensațiile, pe care le oferea în ultimii ani Primăria în proporție de circa 40 la sută. Municipalitatea arată cu degetul la Guvern.

Miile de oameni, care au avut de suferit de pe urma Holocaustului, au fost comemorate astăzi la Memorialul Victimelor Fascismului din Chișinău. În timpul cel de-al Doilea Război Mondial, milioane de evrei au fost uciși, iar această pagină din istorie nu poate fi uitată.

Dirijorul celei mai bune orchestre din întreg spațiul românesc, Nicolae Botgros, primește astăzi felicitări cu ocazia zilei de naștere. Prim-dirijorul Orchestrei „Lăutarii”, care a împlinit 71 de ani, își dorește pace și liniște.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie