„Faţa adevărată a guvernării”
Politic 24 mai 2019, 19:53 | 1186

Contramanifestatia organizata ieri in centrul capitalei, cu participarea unor adolescenti mascati, arata fata adevarata a actualei guvernari si reprezinta un semnal despre conditiile in care s-ar putea desfasura viitoarele alegeri parlamentare. Declaratiile au fost facute, aseara, in cadrul emisiunii "Cabinetul din umbra". Invitatii talk-show-ului sunt de parere ca provocarile si atacurile de ieri reprezinta o actiune planificata din timp de reprezentantii puterii.

Val Butnaru şi invitaţii săi au vorbit şi despre incidentul de ieri cu participarea unor motociclişti, printre care ar fi fost şi ex-deputatul PD Constantin Ţuţu.

L-am sunat şi astăzi pe fostul deputatul PD Constantin Ţuţu, pentru a-l întreba dacă s-a aflat sau nu printre motocicliştii care au bruiat protestul Blocului ACUM, dar el nu ne-a răspuns la telefon. Purtătorul de cuvânt al PD, Vitalie Gamurari, a respins însă acuzaţia că formaţiunea politică a organizat contramanifestaţia, dar a admis ca unii membri sau simpatizanţi ai partidului au participat la acţiune din proprie iniţiativă. Iar şeful adjunct al Inspectoratului General al Poliţiei, Gheorghe Cavcaliuc, a spus ieri că el şi subalternii săi ar fi respectat toate procedurile obligatorii în cazul manifestaţiilor publice. 

Opinia ta contează. Comentează!