Jurnalul Sportiv, 3 Ianuarie
Sport 3 ianuarie 2023, 20:29 | 566

Brentford a învins-o pe Liverpool cu scorul de 3-1 în etapa cu numărul 19 din Premier League. Aceasta a fost prima victorie a lui Brentford în fața ”Cormoranilor” din ultimii 84 de ani. În urma acestui rezultat, Liverpool ocupă locul șase în clasamentul din Premier League, în timp ce Brentford este pe locul șapte, la două puncte în urma formației pregătite de Jurgen Klopp.

Arsenal e gata să dea o sumă uriașă pentru un jucător de la Șahtior Donețk, Mykhaylo Mudryk. După ce a fost refuzată o primă ofertă, de 40 de milioane de euro, plus alte 20 de milioane ca bonusuri, "tunarii" confirmă că "au plusat" până la 70 de milioane, iar acum așteaptă răspunsul final, potrivit jurnalistului Fabrizio Romano.

Real Madrid are planuri mari în perioada de mercato din vară și ar putea face un transfer-record pentru piața din Spania. Madrilenii au reușit să își asigure transferul puștiului-minune din Brazilia, Endrick, iar acum au pus ochii pe unul dintre cei mai promițători fotbaliști, care a impresionat cu prestațiile din acest sezon, atât la echipa de club cât și la Campionatul Mondial.

Anul 2022 s-a încheiat cu Lionel Messi pe primul loc în clasamentul celor mai bine plătiți sportivi din lume. După ce a fost pe locul 2 în 2021, starul argentinian de la PSG "s-a revanșat". Potrivit publicației Foxsports, atacantul de 35 de ani a acumulat venituri de 120.94 milioane de euro în anul calendaristic 2022.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie