Octavian Țâcu a venit la Parlament cu toate cărțile scrise de el și medaliile câștigate la campionate
Politic 25 martie 2021, 19:55 | 5137

După ce la ședința Legislativului de luni, Marina Tauber i-a zis lui Octavian Țâcu că nu este nici sportiv, nici istoric și nici bărbat, astăzi deputatul a încercat să-i demonstreze contrariul. El a venit la Parlament cu toate cărțile scrise de el și medaliile câștigate la campionate. Țâcu a spus că nimeni nu poate să-i conteste integritatea.

Înconjurat de cărți, Octaviant Țâcu a început să-și spună discursul în plenul Parlamentului. Încercarea i-a fost zădărnicită, însă, de Zinaida Greceanîi.

OCTAVIAN ȚÂCU, deputat neafiliat: "Pe timpurile de cândva lui Socrate i s-a rupt o sandală și s-a dus să-și facă sandala și cel care îi făcea sandala o început să-i conteste."

ZINAIDA GRECEANÂI, președintele Parlamentului: "Domnule Țâcu știți că am o stimă deosebită pentru dumneavoastră și tot timpul v-am oferit cuvântul, dar nu să spunem bancuri în ședința în plen a Parlamentului."

Deputatul nu a renunțat însă. Cu un ghiozdan pe care abia de-l târa, Octavian Țâcu a venit în sala de presă. Deputatul și-a aranjat toate cărțile și medaliile pe tribună și și-a început din nou discursul.

OCTAVIAN ȚÂCU, deputat neafiliat: "Am pornit această istoarioară legată de Socrate, care atunci când i s-a rupt sandala s-a dus să i-o repare și în timp ce i se repara sandala acest om a început să conteste integritatea conceptului lui filozofic, al operelor, al performanțelor și al statutului pe care îl avea Socrate în societatea greacă. Și atunci marele filozof i-a spus: Domnul meu, mata nu poți judeca mai sus de sandală."

Apoi, Țâcu și-a prezentat cărțile.

OCTAVIAN ȚÂCU, deputat neafiliat: "Am venit în fața dumneavostră cu cele zece cărți pe care le-am scris ca oamenii să nu rămână cu impresia spusă de Batrâncea și Tauber. Cu siguranța că ambii nu au citit atâtea cărți câte eu am scris."

Și medaliie.

OCTAVIAN ȚÂCU, deputat neafiliat: "Sunt șapte titluri de campion național și 23 de medalii la turnee de clasa A și grand prixs."

La ședința de luni a Parlamentului, Marina Tauber i-a spus lui Octavian Țâcu că nu este nici istoric, nici sporiv și nici bărbat, după ce el a cerut ca întreg Partidul Șor să fie declarat neconstituțional.

MARINA TAUBER, deputat Partidul Șor: "Nu este nici sportiv, nici bărbat. Este zero. Domnule Țîcu, noi înțelegem că nu vă merge la nimic, nici în istorie, nici în sport, nici în politică. Nu plângeți, vă rog, că toată lumea deja face glume pe seama dumneavoastră."

Opinia ta contează. Comentează!